Show More

Om Team Armering A/S

Som kjent industrileder er vi vant til å jobbe med alle typer kunder - lokal eller global, stor eller liten. Eksepsjonell kvalitet er grunnlaget for vårt selskap, og er drivkraften bak alle beslutninger; uavhengig hvilke materialer som skal kjøpes eller den beste måten å betjene våre kunder på.


Vi jobber i et svært konkurransedyktig felt, så vi investerer kontinuerlig for å sikre at vi holder oss foran kurven. Vår satsing på kvalitet garanterer vår suksess og din tilfredshet.

Historie

Team Armering er en videreføring av det som tidligere het Henrik Byboth Armering AS. Dette firma var gående i 35 år, men da Henrik brått gikk bort pga sykdom overtok Rune Ranum som hele tiden var planen og som hadde jobbet hos Henrik i 25 år. 

Pga den bråe overgangen ble det fort litt forminska planlegging og det ble startet opp et nytt firma, men med samme mannskap som idag er tredoblet.

LEDELSEN

Sondre Kilen

Styremedlem

Rune Ranum

Daglig Leder

Krister Slåttun

Styreformann

TEAM ARMERING VILLE ENDRE en TIDLIG 

PENSJONSALDER OG VARIGE SKADER!

Etter å ha jobbet oss Henrik i 25 år tok jeg et møte med de 3 ansatte for en prat om veien videre. Jeg ønsket å starte Team Armering AS, og ville gjerne sikre jobben til de som hadde vært ansatt.

Armering er en bransje som er fryktelig tung. Hver mann i snitt må legge ca. 1 tonn med armering hver dag. Dette betyr selvfølgelig mye skader og slitasje på kroppen, som fort ender som en tidlig pensjonsalder for mange.

Dette ville vi prøve å endre på og satte i gang forebyggende tiltak for å ta vare på de ansatte. Rune kontaktet bedriftshelsetjenesten og en fysioterapeut, og fikk dem med oss ut på arbeidsplassen.

Her kartla de i en ukes tid våre arbeidsstillinger som løfting og bøying. Selv vi to eldste i bedriften, med til sammen 70 års erfaring, lærte mye av dette. 

Idag har vi ikke hatt noe fravær det siste året, takket være hjelpen med riktige arbeidsstillinger. Vi er idag 12 mann, hvor den yngste er 19 år og den eldste 65.

TEAM ARMERING

BAUNEVEIEN 11

3960 STATHELLE

  • Facebook - Black Circle

KONTAKT

Rune Ranum:

+47 90521286

Krister Slåttun:

+47 45422542

Sondre Kilen:

+47 91810439

©2020 Team Armering A/S - Rådgivelse og utføring av Armering, bygg og anlegg