top of page

Om Team Armering A/S

Som kjent industrileder er vi vant til å jobbe med alle typer kunder - lokal eller global, stor eller liten. Eksepsjonell kvalitet er grunnlaget for vårt selskap, og er drivkraften bak alle beslutninger; uavhengig hvilke materialer som skal kjøpes eller den beste måten å betjene våre kunder på.


Vi jobber i et svært konkurransedyktig felt, så vi investerer kontinuerlig for å sikre at vi holder oss foran kurven. Vår satsing på kvalitet garanterer vår suksess og din tilfredshet.

Historie

Historie

Team Armering er en videreføring av det som tidligere het Henrik Byboth Armering AS. Dette firma var gående i 35 år, men da Henrik brått gikk bort pga sykdom overtok som planlagt Rune Ranum som hadde jobbet hos Henrik i 25 år. 

Grunnet den brå overgangen ble det fort litt forminsket planlegging og det ble startet opp et helt nytt firma "Team Armering", men med en del av det samme mannskapet som idag er firedoblet med flinke jernbindere som både har kunnskap og arbeidslyst.

LEDELSEN

Sondre Kilen

Styremedlem

Rune Ranum

Daglig Leder

Krister Slåttun

Styreformann

TEAM ARMERING VILLE ENDRE en TIDLIG 

PENSJONSALDER OG VARIGE SKADER!

Etter å ha jobbet oss Henrik i 25 år tok jeg et møte med de 3 ansatte for en prat om veien videre. Jeg ønsket å starte Team Armering AS, og ville gjerne sikre jobben til de som hadde vært ansatt.

Armering er en bransje som er fryktelig tung. Hver mann i snitt må legge ca. 1 tonn med armering hver dag. Dette betyr selvfølgelig mye skader og slitasje på kroppen, som fort kan ende opp i en tidlig pensjonsalder for mange.

Dette ville vi prøve å endre på og satte i gang forebyggende tiltak for å ta vare på de ansatte. Jeg kontaktet bedriftshelsetjenesten og en fysioterapeut, og fikk dem med oss ut på arbeidsplassen.

Her kartla de i en ukes tid våre arbeidsstillinger som løfting og bøying. Selv vi to eldste i bedriften, med til sammen 70 års erfaring, lærte mye av dette. 

 

I dag har vi et ekstremt lavt skadefravær, takket være hjelpen med riktige arbeidsstillinger. I dag har Team Armering økt bemanning betraktelig og armerer på byggeplasser rundt om hele Sør-Øst Norge.

Rune Ranum;

bottom of page