top of page

SAMARBEIDS-

PARTNERE

Team Armering har etter mange år i bransjen fått flere samarbeidspartnere, både oppdragsgivere, innenfor vareforhandling og andre

2000px-Skanska.svg.png
original.png

Gjennom hardt arbeid og høy fagkompetanse har Helge Klyve utviklet organisasjonen, som gradvis har vokst både i størrelse og omsetning. I dag er dem ca 50 ansatte, alle med en genuin interesse for faget – og med et felles ønske om at kunder og vi som oppdragsgiver skal bli fornøyde.

Vi i Team Armering har lenge jobbet i samarbeid og på Skanska's prosjekter. Skanska's visjon er å bygge for et bedre samfunn.

Skanska står for store bygg over hele landet og vi er stolte av å binde jern på deres arbeidsplasser.

1024px-Veidekke_logo.svg.png

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere.

Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten.

 

Vi er utrolig stolte av å ha vært en fast partner og fullført åresvis med prosjekter sammen med Veidekke.

HIRE-LOGO-original-med-RA-8.png

HIRE Norway AS er et bemanningsbyrå som har levert kvalifisert arbeidskraft til privat og offentlig virksomhet siden 2007. De tilbyr faglært og ufaglært personell for kortere og lengre oppdrag.

Hire legger vekt på å pleie nær kontakt med både kunder og ansatte slik at de kan levere skreddersydde bemanningsløsninger i henhold til kundens preferanser.

 

Ved hjelp av hardt arbeid og tiltro har Hire blitt et førstevalg ofte og er et virkelig flott bemanningsbyrå.

iad_8254043930352478195sg_handel.png
logo.png

Som HMS rådgiver er jeg kundens rådgiver innfor lover og forskrifter, saker i forhold til HMS, arbeidstilsynet, personalsaker, oppsigelser, arbeidstid o.l.

SG Handel som styres av Stian Garstad er en av våre mest kvalitetsfulle vareforhandlere. Utstyret de leverer har høy kvalitet, med alltid gode og vennlige forhandlinger. Vi må også trekke fram kjappe og hyggelige leveringer.

Odd-Stene Møller

Håkonsgate 90C

N-3258 Larvik

+47 90659479

Her utføres også oppdrag  som SHA-koordinator og HMS-Koordinator på prosjekter. Møller har vært trofast i flere år og vi er glade for å ha dem som partnere.

BETONMAST_gul_sort.jpeg

Betonmast er en av norges største byggentreprenører med stort fokus på bygg med høy bærekraft.

Vi er veldig stolte av å få ha betonmast som oppdragsgiver på så mange forskjellige plasser i Norge. Betonmast har et stort fokus på miljø, mangfold, bærekraft og HMS. Noe som vi også verdsetter her i Team Armering.

bottom of page