top of page
Prosjekter
i SKIEN
Kverndalen 01 uterom_web.jpg

KVERNDALEN BO OG DAGSENTER

I februar 2021 startet bygget som skal sikre 128 boenheter på hele 18 000m2. Armering ble lagt som en stor bunnflate deretter i flere etasjer samt trapper og søyler.

Skjermbilde 2022-06-22 kl. 11.30.09.png

BREKKEBY HAGE

Team Armering har lagt armering for veidekke på Brekkeby Hage. 3 leilighetsbygg på flere etasjer og totalt 50 boliger.

Skjermbilde 2022-06-22 kl. 11.30.09.png

klosterøya vest

Team Armering har lagt armering for Betonmast på klosterøya. De siste årene har det kommet opp flere bygg med flere hundre tonn armering samt balkonger og trapper. 

Boverian-Falkumn.jpg

Prosjektes entreprenør er Veidekke som vi i Team Armering har et utmerket samarbeid med. Her legges det ca 300 tonn med armering som består av en stor bunnplate, etterfulgt av tre boligblokker med etasjer med dekke og vegger.
 

Boverian Falkum

Bovieran av BoMer er et helt nytt boligtilbud til en befolkningsgruppe det stadig blir flere av: Mennesker over femti som ønsker seg et hjem som både er fint, sosialt, spennende og lettstelt. Her vil beboerene bo i en lys, moderne leilighet omgitt av to vidt forskjellige klimaer. På utsiden får du et lite stykke Norge med et klima som svinger i takt med de nordiske årstidene – på innsiden får du en vinterhage med et klima hentet fra Middelhavet. Året rundt.
 

bilder kommer

Skien,_Langbrygga-1.jpg

Skien langbrygge

Skien Langbrygge er et prosjekt styrt av Grenland Havn IKS som gjør at bryggen blir utvidet, slik at det blir plass til to biler i bredden. Hensikten med arbeidet er å fornye kaistrukturen slik at den tilfredsstiller dagens standard og å sikre at kaia står solid i mange år fremover. Det aktuelle området er et stykke på om lag 100 meter som strekker seg fra Tollboden til Lekter’n. Her legges det ca 100 ton med armering bestående av dragere og toppdekke. Høy vannstand store deler av 2023 har gjort arbeidet ekstra utfordrende og krevende, men arbeidet er forventet ferdig høsten 2023.