top of page
Prosjekter
i Porsgrunn
R8 Powerhouse Porsgrunn.png

R8 POWERHOUSE

Team armering startet høsten 2018 på et stort og utfordrende prosjekt med Skanska i Porsgrunn like ved Porselensfabrikken. 
Powerhouse Telemark ble bygd som et av verdens mest spektakulære og energieffektive bygg.

IMG_0002.jpg

heistad brygge

Team armering har hatt et stort arbeid på 3 leilighetsblokker med Veidekke som oppdragsgiver på Heistad Brygge i Porsgrunn. 
Det ble lagt ca 300 tonn med armering fordelt på 3-4 mann daglig. 

frednes-brygge-ii-bilde-6.jpg

Frednes brygge 2 

Team Armering legger alt av armeringsjern for Betonmast på Frednes Brygge i mellom Frednesbrua og Down Town senter. Totalt omfatter Frednes Brygge II 65 leiligheter fordelt på to bygg over et underliggende garasjeanlegg. Første del er hele garasjeanlegget og den første blokken, deretter den siste blokken med brygge og balkonger.

IMG_2389.jpeg

YARA CN Expansion

Yara Porsgrunn gjennomfører CN Expansion. Der vi legger og binder all armering for Skanska. Prosjektet er for å øke kapasiteten til kalsiumnitrat (CN). Prosjektet omfatter prosjektering og bygging av en ny kalksteinsinntakslinje, nye oppløsningsprosessenheter i ett av gjødselanleggene og bygging av to nye lagertanker. 

Lagertankene er på hele 10 000 m3 hver og det ble lagt rundt 80 tonn armering pr tank inkludert tankvegg og dekke. I tillegg ligger det armering i bunnplate for begge tankene samt en fangdamsmur rundt hele området. Denne armeringen ble lagt på kun 5 måneder.

Se bilder av armeringen nedenfor.